2017-01-11

Comunicat de presă CNAIR - a fost deschisă circulația rutieră pe DN 31, km 32+000 – km 59+200, între localitățile Chiselet – Oltenița (jud. Călărași)

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că a fost deschisă circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drumuri naționale:

• DN 31, km 32+000 – km 59+200, între localitățile Chiselet – Oltenița (jud. Călărași);
  • DN 2N, km 8+000 – km 17+000, între localitățile Bogza –Căiata –Dumbrăveni (jud. Vrancea);
  • DN 24, km 174+000 – km 188+000, între localitățile Poieni – Iași.

Menționăm că se circulă în condiții de iarnă și este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite.

Data actualizarii paginii: 09-11-2018