2017-01-10

Comunicat de presă CNAIR - a fost inchisa circulatia pe DN 22C, km 3+000 – km 43+000, intre localitatile Cernavoda-Constanta

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA informează participantii la trafic ca a fost inchisa circulatia pe DN 22C, km 3+000 – km 43+000, intre localitatile Cernavoda-Constanta.

Precizam ca masura inchiderii a fost luata din cauza ninsorii abundente, a viscolului si a vizibilitatii foarte reduse.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga:  <http://www.cnadnr.rowww.cnadnr.ro - DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB  <https://www.facebook.com/cnadnr/https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.