2017-01-18

Comunicat de presa CNAIR - A fost instituită o restricție de circulație pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN 21, Însurăței – Călărași, km 46+000 – km 130+000 și pe DN 3, Ostrov – Murfatlar, km 128+000 – km 242+800

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că a fost instituită o restricție de circulație  pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN 21, Însurăței – Călărași, km 46+000 – km 130+000 și pe DN 3, Ostrov – Murfatlar, km 128+000 – km 242+800.

Reamintim că, în continuare, circulația se desfășoară în condiții de iarnă și că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.