2017-01-11

Comunicat de presă CNAIR - a fost reluată circulația rutieră pe DN 3, km 243+000 – 256+000 pentru toate categoriile de autovehiculele

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că a fost reluată circulația rutieră pe DN 3, km 243+000 – 256+000 pentru toate categoriile de  autovehiculele.

De asemenea, precizăm ca s-a deschis traficul rutier pe DN4, km 12+250 – km 64 +350, între localitățile Bucuresti- Oltenița, pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Circulația a fost întreruptă din cauza ninsorii abundente și a viscolului.

Menționăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite.

Harta sectoarelor de drumuri si autostrazi inchise: