2017-01-11

Comunicat de presă CNAIR - a fost reluată circulația rutieră pe sectoare de pe DN 2B, DN 3B, DN 2A, Dn 2, DN 21

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că a fost reluată circulația rutieră pe următoarele sectoare de drumuri naționale, pentru toate categoriile de  autovehicule:

• DN 2B, km 0+000 – km 3+800,  între localitățile Spătaru – Buzău;
  • DN 2B, km 38+751 – km 125+575, între localitățile Vizireni –Brăila – Galați;
  • DN 3B, km 7+548 – km 45+800, între localitățile Călărași – Fetești;
  • DN 2A, km 16+720 –km 116+000, între localitățile Malu – Giurgeni, trafic controlat;
  • DN 2, km 68+000 – km 104+600, între localitățile Căldărușanca – Spătaru ;
  • DN 21, km 105+500 – km 130+200, între localitățile Drajna – Călărași.

Menționăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite.