2017-01-06

Comunicat de presă CNAIR - circulația rutieră pe DN 2, Mărăcineni-Oreavu, km 114+500 – km 143+234 și pe DN 21A, Bărăganul-Țăndărei, km 0+000 – km 23+336 a fost inchisa

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că a fost închisă circulația rutieră pe DN 2, Mărăcineni-Oreavu, km 114+500 – km 143+234 și pe DN 21A, Bărăganul-Țăndărei, km 0+000 – km 23+336.

Deciziile de închidere au fost luate în ambele cazuri din cauza viscolului și a vizibilității reduse.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.