2017-01-05

Comunicat de presa CNAIR - Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că astăzi, 05.01.2017, în intervalul orar 08:00 – 12:00, pe DN 18, km 12+000 - 38+000, între localitățile Baia Sprie și Mara s-a i

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că astăzi, 05.01.2017, în intervalul orar 08:00 – 12:00, pe DN 18, km 12+000 - 38+000, între localitățile Baia Sprie și  Mara s-a instituit restricție de circulație pentru autovehiculele cu MTMA>7.5 tone.

Restricția a fost instituită în vederea efectuării manevrelor de curățare și lărgire a carosabilului în urma ninsorilor abundente din cursul nopții.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB

https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR - http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-presa-05012017