Comunicate


2017-02-23

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 9:45 - Sursa: Infotrafic IGPR

Ora: 9:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9:20, în judeţul Buzău, traficul rutier a fost reluat în centrul municipiul Râmnicu Sărat, pe DN2(E85) Focşani - Buzău.  Circulaţia a fost deviată pe străzi secundare (strada Dorobanţi şi bulevardul Digului), din cauza unei surpări care s-a produs într-o parcare laterală.

Începând cu ora 9:25, în judeţul Dâmboviţa, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN71 Târgovişte - Bâldana, în localitatea Bâldana. Din cauza unui accident în care au fost implicate două autocisterne de transport ciment, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone au fost deviate pe o rută ocolitoare (DJ601A Răcari - Slobozia-Moară, DN7 Slobozia-Moară - Bâldana).

Până în jurul orei 12:00, pe autostrada A6 se vor executa lucrări pe sensul de mers intersecţie A1 - Lugoj, la kilometrul 0+600 de metri, pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

Până în jurul orei 16:00, pe autostrada A4 se vor executa lucrări pe sensul de mers Ovidiu - intersecţie A2, între kilometrii 0+020 - 0+120 de metri, pe banda a doua, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe prima bandă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cu cod galben (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari) şi atenţionări nowcasting (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting) referitoare la vânt puternic, dar şi la precipitaţii. Le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de condiţiile meteo-rutiere şi să ţină cont de faptul că rafalele de vânt pot afecta ţinuta de drum a autovehiculelor.

https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic/situatia-traficului-la-ora-9-451487836115

Data actualizarii paginii: 05-03-2019

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate