Comunicate


2019-01-26

Comunicat CNAIR SA - S-a redeschs circulația pe A2 între Lehliu și Drajna pentru toate categoriile de autovehicule

Circulția rutieră a fost redeschisă pe A2 între Lehliu și Drajna (km 64+500 - km 105+500) pentru toate categoriile de autovehicule.

Reamintim că din cauza ploii înghețate (freezing rain) ce produce polei, închiderea circulației rutiere o fost instituită pentru toate categoriile de autovehicule pe A2 între Lehliu și Drajna.

Măsura a fost luată preventiv pentru evitarea eventualelor accidente și pierderilor de vieți omenești.

Rugăm participanții la trafic să respecte restricțiile rutiere temporar instituite din cauza fenomenelor meteorologice.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/s-redeschs-circula%C8%9Bia-pe-a2-%C3%AEntre-lehliu-%C8%99i-drajna

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate