2017-01-17

Comunicat de presa CNAIR - Pe DN 2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu – Hârșova (județul Constanța), km 127+000 – km 186+000, fost instituită restricția de tonaj

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că începând cu ora 12:30, pe DN 2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu – Hârșova (județul Constanța), km 127+000 – km 186+000, fost instituită restricția de tonaj pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Menționăm că se circulă controlat și dirijat de Poliție.

Decizia a fost luata din cauza viscolului.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.