Informatii utileCORONAVIRUS (COVID 19) - Informatii utile si masuri autoprotectie

 

ANUNT IMPORTANT !

IN ATENTIA VIZITATORILOR / COLABORATORILOR

            Incepand cu data de 08.01.2022, conform prevederilor art. 12 si art. 14 din Anexa 3 la H.G. nr. 34/2022 accesul persoanelor, cu exceptia angajatilor, atat in sediul D.R.D.P. Constanta Central, cat si a subunitatilor este permis doar celor care :

  1. Fac dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare ;
  2. Prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
  3. Se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

Prevederile paragrafului anterior nu se aplica participantilor in cadrul procedurilor judiciare, disciplinare, contraventionale, administrativ-jurisdictionale si a celor administrative din motive de ordine si siguranta publica, precum si avocatilor pentru exercitarea activitatilor prevazute la art. 3 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
           Conform prevederilor legale, atestarea vaccinarii, testarii sau vindecarii de infectia cu virusul SARS-CoV-2 se realizeaza prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor masuri pentru punerea in aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea si acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19 pentru a facilita libera circulatie pe durata pandemiei de COVID-19, cu modificarile si completarile ulterioare.

  Pentru a avea acces atat in sediul D.R.D.P. Constanta Central, cat si a subunitatilor, aveti obligatia legala de a prezenta pentru scanare, cu aplicatia mobila „Check DCC“, Codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 in vederea verificarii valabilitatii si integritatii certificatului.

                                                CONDUCEREA D.R.D.P. CONSTANTA

 

  • COMUNICAT D.R.D.P. Constanța referitor la obținere informații PVCC

D.R.D.P. Constanța vă informează că, începând cu data de 12 martie 2020, pentru a obține informații referitoare la procesele verbale de constatare a contravenției, ne puteți contacta la numerele de telefon: 0241 580 394, 0241 581 147 sau puteți transmite solicitările dumneavoastră la nr. de fax 0241 584 371 sau pe adresa de email: net@drdpct.ro

 

  • COMUNICAT D.R.D.P. Constanța referitor la modificare număr de înmatriculare vehicul pentru rovinietă

D.R.D.P. Constanța vă informează că, începând cu data de 12 martie 2020, pentru a efectua modificarea numărului de înmatriculare a vehiculelor în baza de date a siegmcr (roviniete), veți descărca cererea de modificare de pe site-ul www.cnadnr.ro – sectiunea produse/servicii – roviniete, iar după completare, aceasta poate fi transmisă, împreună cu copia cărții de identitate a vehiculului (față/verso), pe adresa de email: colniceanu.venituri@drdpct.ro sau la numărul de fax 0241584371. După efectuarea modificării, documentul care atestă această operațiune va fi transmis pe adresa de mail/poștală menționată în cerere.

Data actualizarii paginii: 24-09-2022

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate