Informatii utileActivitatea Privind Mediul

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta desfasoara, in regie, activitatea de colectare si epurarea apelor uzate (cod CAEN 3700 rev 2) la subunitatile de pe raza judetelor Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi si Ialomita, in conformitate cu Autorizatia de mediu nr. 29/20.03.2019, emisa de Agentia pentru Protectia Mediului Constanta.

Conform actului de reglementare, se monitorizeaza permanent activitatea de vidanjare desfasurata, punand accent pe cantitatea de apa uzata vidanjata, punctele de descarcare ale apelor uzate si indicatorii de calitate ai acestora.

Apele uzate sunt deversate in puncte de deversare administrate de societati comerciale cu care entitatea noastra se afla in relatii contractuale, iar monitorizarea indicatorilor de calitate ai apelor uzate se realizeaza cu sprijinul laboratoarelor de profil autorizate, tinand cont de limitele prevazute de normele in vigoare, respectiv HG 188/2002.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta raporteaza catre autoritatea teritoriala pentru protectia mediului rezultatele obtinute in urma activitatii de monitorizare, cu frecventa stabilita in actul de reglementare.

Activitatea de colectare si epurare a apelor uzate se desfasoara controlat si este monitorizata permanent, nu aduce prejudicii asupra mediului, starii de sanatate si sigurantei umane.

Data actualizarii paginii: 24-09-2022

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate