Informatii utileActivitate Conducere

  • În data de 26 august 2019, la sediul D.R.D.P. Constanța a avut loc o ședință de lucru cu șefii subunităților (Secția Autostrăzi, secțiile de drumuri naționale), în cadrul căreia s-a discutat stadiul de implementare a contractelor de lucrări ce fac parte din programul lucrărilor de întreținere curentă de vară.
  • În data de 21 august 2019, ora 11:00, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a organizat la sediul său o întâlnire interactivă cu reprezentanții unor firme de construcții, cu scopul prezentării unor poduri din administrare, cuprinse în programul de lucrări de reparații, pentru care a fost demarată procedură de achiziție pe SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice), însă fără a se finaliza prin semnarea contractelor de servicii, din lipsă de ofertanți.
  • Tocmai în acest sens, conducerea D.R.D.P. Constanța a decis organizarea acestei întâlniri interactive, la care au participat reprezentanți ai C.N.A.I.R. S.A., ingineri specialiști din cadrul D.R.D.P. Constanța (Serviciul Lucrări de Artă și Clădiri, BMS) care au făcut prezentarea podurilor care necesită reparații și constructori (agenți economici care nu au participat la procedura de achiziție menționată mai sus, în calitate de ofertanți) care au putut adresa întrebări cu privire la detalii tehnice.

  • În data de 14 mai 2019, a avut loc vizita Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, însoțit de Directorul General al C.N.A.I.R. S.A., Narcis Ștefan Neaga, la obiectivul “Refacere sistem rutier DN 22H km 0+050-1+590” – Varianta de ocolire a orașului Babadag, la care lucrările de execuție vor fi finalizate la 31 august 2019, așa cum a declarat Directorul General Regional, Ing. Marin Dima.

            De asemenea, vizita a cuprins și Podul suspendat peste Dunăre în zona Brăila.

  • 08.03.2019 - Azi a avut loc la Babadag o întâlnire de lucru privind acordarea posesiei șantierului către Antreprenor - obiectiv "Refacere sistem rutier DN22H km 0+000 - 1+590, Varianta Ocolitoare Oraș Babadag".


           Au participat reprezentanți ai
          Consiliului Județean Tulcea, D.R.D.P. Constanța, S.C. Oyl Company Holding,
          Primăria Orașului Babadag.

           Se vor face toate eforturile, astfel încât obiectivul să fie realizat într-un termen mai scurt decât cel prevăzut în contractul de execuție, reducându-se la minim disconfortul    creat participanților la trafic și locuitorilor din zonă.

Data actualizarii paginii: 24-09-2022

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate