Comunicate


2017-01-12

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 10:30 - a fost redeschisă autostrada A4 - Sursa: Infotrafic IGPR

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 10:15, a fost redeschisă autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

 

Traficul rutier rămâne oprit pe autostrada A2, pe tronsoanele  Bucureşti – Feteşti şi Cernavodă - Constanţa, precum şi pe DN 3, pe tronsonul Cobadin – Ostrov (judeţul Constanţa).

 

Având în vedere mesajele de atenţionare şi informare emise de Administaţia Naţională de Meteorologie, îi sfătuim pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

 

Conform informaţiilor primite de la secţiile regionale de poliţie transporturi, navigația pe Dunăre a fost suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

 

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (şi pe cele de ceaţă, dacă este cazul).

https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic/situatia-traficului-la-ora-10-301484210014

Data actualizarii paginii: 05-03-2019

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate