Comunicate


2019-01-25

Comunicat CNAIR SA - S-a deschis circulația pe DN 2C între Costești (judetul Buzau) și Slobozia (jdetul Ialomita) pentru categoriile de autovehicule cu MTMA mai mica de 7,5 tone

Circulația rutieră s-a redeschis pe DN 2C între Costești (județul Buzău) și Slobozia (jdețul Ialomița) pentru autovehiculule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Măsura închiderii a fost luată din cauza precipitațiilor abundente de ploaie înghețată ce produc polei pe partea carosabilă și din cauză că materialele antiderapante folosite nu au mai facut față, precm și pentru a preveni eventuale accidente și pierderi de vieți omenești.

Precizăm că fenomenul meteorologic de ploaie înghețată este unul din cele mai periculoase fenomene prin faptul că în momentul în care atinge suprafața carosabilă îngheață instantaneu și anulează efectul materialelor antiderapante.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/s-deschis-circula%C8%9Bia-pe-dn-2c-%C3%AEntre-coste%C8%99ti-jude%C8%9Bul

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate