Contact

D.R.D.P. Constanta isi desfasoara activitatea (temporar) la Centrul de Coordonare si Intretinere (CIC) Poiana, Nod Rutier A4 - DC 89, Autostrada A4, km 5+644. 

  • Activitatea de emitere/ modificare roviniete si eliberare AST (autorizatii speciale de transport) se desfasoara pe Str. Alba Iulia nr.17, Constanta, la sediul SDN Constanta. 
  • Adresa de corespondenta: C.N. POSTA ROMANA - DRDP Constanta - OFICIUL 6, CONSTANTA, casuta postala 626 (valabil exclusiv pentru corespondenta transmisa prin intermediul C.N. "Posta Romana")

Dispecerat    Tel:  0745 349 334

Secretariat    Tel:  0241 584 562                                  

E-mail            net@drdpct.ro

Responsabil Comunicare si Relatii publiceemail relatiipublice@drdpct.ro

 

Program functionare:

            DRDP Central si SDN                                               Districte si formatii de lucru

Luni - Vineri de la ora 7:30 - la ora 15:30                      Luni - Vineri de la ora 7:30 - la ora 16:00

 

ANUNT IMPORTANT !

IN ATENTIA VIZITATORILOR / COLABORATORILOR

          Incepand cu data de 25.10.2021, conform prevederilor art. 12 alin. 4 din H.G. nr. 1090/2021 asa cum a fost modificat prin H.G. nr. 1130/2021 accesul persoanelor, cu exceptia angajatilor, atat in sediul D.R.D.P. Constanta central, cat si in sediile subunitatilor este permis doar celor care :

  1. Fac dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare ;
  2. Prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
  3. Se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

Conform prevederilor legale, atestarea vaccinarii, testarii sau vindecarii de infectia cu virusul SARS-CoV-2 se realizeaza prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor masuri pentru punerea in aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea si acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19 pentru a facilita libera circulatie pe durata pandemiei de COVID-19, cu modificarile si completarile ulterioare.
   Pentru a avea acces atat in sediul D.R.D.P. Constanta central, cat si sediile subunitatilor, persoanele au obligatia legala de prezenta pentru scanare, cu aplicatia mobila „Check DCC“, Codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 in vederea verificarii valabilitatii si integritatii certificatului.

                                    

 

 

Galerie foto

Data actualizarii paginii: 11-09-2023

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate