Anunturi publice


2023-08-23

Anunt public privind decizia etapei de incadrare -„ EXTINDERE SI MODERNIZARE PARTE CAROSABILA – AMPLASAMENT DN39E”

COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE SA – prin DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI CONSTANTA, titular al proiectului „EXTINDERE SI MODERNIZARE PARTE CAROSABILA – AMPLASAMENT DN39E”, propus a fi amplasat in Comuna Cumpana, Comuna Agigea, Municipiul Constanta, judetul Constanta, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Constanta, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului :NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI pentru proiectul „ EXTINDERE SI MODERNIZARE PARTE CAROSABILA – AMPLASAMENT DN39E”, propus a fi amplasat in Comuna Cumpana, Comuna Agigea, Municipiul Constanta, judetul Constanta.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii, nr 23, Judetul Constanta, in zilele de luni pana vineri intre orele 09:00 – 13:00, precum si la urmatoarea pagina de internet: http://apmct.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Constanta.  

 

Data actualizarii paginii: 23-08-2023

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate