Comunicate


2023-08-25

Comunicat CNAIR - Restricții de circulație în luna septembrie pentru lucrări de reparații, reabilitări și consolidări la rețeaua rutieră națională

La finalul sezonului estival, în luna septembrie, CNAIR va demara noi lucrări de reparații, reabilitări și consolidări la rețeaua rutieră din administrare. Aceste lucrări vor impune instituirea unor restricții de circulație temporare pe principalele căi rutiere din România (A2, DN1, DN5, DN7).

Menționăm că lucrările sunt necesare pentru a asigura viabilitatea rețelei de drumuri în concordanță cu strategia de întreținere și reabilitare a CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/restric%C8%9Bii-de-circula%C8%9Bie-%C3%AEn-luna-septembrie-pentru

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate