Comunicate


2018-11-20

Comunicat CNAIR SA - Atenție cod galben de polei și ceață densă în mai multe județe !

În această dimineață Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări că în anumite zone este favorizată apariția poleiului pe carosabil, precum și formarea de ceață densă ce reduce semnificativ vizibilitatea în trafic.

Astfel, județele pentru care s-au emis avertizări sunt următoarele: Mehedinți, Dolj, Olt, Gorj, Ialomița, Ilfov, Călărași, Brașov și Caraș – Severin.

Pe această cale, facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile reperezentanților CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/aten%C8%9Bie-cod-galben-de-polei-%C8%99i-cea%C8%9B%C4%83-dens%C4%83-%C3%AEn-mai

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate