Comunicate


2020-11-29

Comunicat CNAIR SA - Atenţie şoferi, cod galben de vreme rea în 8 județe

Astăzi, 29.11.2020, ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis avertizări de vreme rea, cod galben, în 8 județe (București, Teleorman, Giurgiu, Ialomița, Brăila, Tulcea, Constanța, Călărași), în intervalul orar 05.00– 20.00 al zilei de 30.11.2020.

În intervalul menționat, în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea intensificări cu viteze de 40-45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.
Astfel, facem apel la conducătorii auto care se depasează în această perioadă, în zonele afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.
                    http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/aten%C5%A3ie-%C5%9Foferi-cod-galben-de-vreme-rea-%C3%AEn-8-jude%C8%9Be

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate