Comunicate


2019-01-25

Comunicat CNAIR SA - Autostrada Soarelui (A2), închisă între Lehliu și Drajna, din cauza poleiului !

CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au decis să interzică accesul tuturor autovehiculelor pe sectorul A2 între Lehliu (km 64+500) și Drajna (km 105+500), din cauza poleiului depus pe carosabil, care face imposibilă deplasarea autovehiculelor în condiții de siguranță.

Utilajele CNAIR acționează pe acest sector de drum cu material antiderapant, pentru a putea redeschide circulația în cel mai scurt timp posibil. 

Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile impuse, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301, de pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Imagini de la acest eveniment puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/autostrada-soarelui-a2-%C3%AEnchis%C4%83-%C3%AEntre-lehliu-%C8%99i-drajna

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate