Comunicate


2022-06-05

Comunicat CNAIR SA - Circulați cu atenție! Cod galben și averse de ploaie pe A2 (Autostrada Soarelui)!

CNAIR recomandă conducătorilor auto care tranzitează A2 (București – Constanța și retur) să circule cu atenție și să reducă viteza în perioadele în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile.

Recomandăm conducătorilor auto să nu staționeze pe banda de urgență și să pornească semnalizarea de avarie când situația o impune.

În cazul în care constatați că vizibilitatea nu vă mai permite deplasarea în siguranță, vă recomandăm să opriți în primul spațiu de servicii sau benzinărie de pe traseu și să așteptați încetarea averselor de ploaie.

Menționăm că până luni, 06.06.20022, ora 06:00, este în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică, temporar accentuată care poate genera averse oricând în intervalul menționat.

Din cauza averselor puternice de ploaie care s-au manifestat inopinat, traficul auto pe A2 a fost îngreunat astăzi pe mai multe sectoare de autostradă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr.

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate