Comunicate


2018-11-28

Comunicat CNAIR SA - Circulație rutieră restricționată la 7,5 t pe DN 3 între Răzvani și Cuza Vodă, județul Călărași

Circulația rutieră a fost restricționată pentru autovehiculele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone pe DN 3 pe sectorul cuprins între localitățile Răzvani și Cuza Vodă, județul Călărași, între km 68+000 și km110+000.

Recomandăm ca rută ocolitoare următorul sector de drum: Lehliu – Drajna – Călărași.

Măsura a fost luată pentru evitarea riscului de accidente rutiere grave și crearea de blocaje în traficul rutier, ca urmare a ninsorii viscolite ce reduce semnificativ vizibilitatea.

Pe acest sector drumarii acționează pentru restabilirea circulației cu 1 utilaj tip Unimog și 4 autobasculante echipate cu lamă și răspânditor.

Ridicarea restricției este condiționată de evoluția situației meteo și a parametrilor din trafic.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/circula%C8%9Bie-rutier%C4%83-restric%C8%9Bionat%C4%83-la-75-t-pe-dn-3

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate