Comunicate


2020-07-10

Comunicat CNAIR SA - CNAIR a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție pentru Drumul Expres Constanța - Tulcea

Vineri, 10 iulie 2020, CNAIR a semnat contractul de servicii având ca obiect "Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Drum Expres Constanța-Tulcea", cu ofertantul desemnat câștigător al procedurii de achiziție publică, Asocierea SEARCH CORPORATION S.R.L. - EGIS ROMANIA S.A..

Valoarea contractului este de 17.845.626,28 lei fără TVA.

Durata Contractului de servicii este de 24 luni de la Data de Începere a contractului.

Proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum expres între localitățile Ovidiu și Tulcea, acesta făcând parte din strategia de implementare la nivel național pentru Drumul Expres cu denumirea generică „Dobrogea Expres” și care realizează legătura între localitățile Constanța - Babadag - Tulcea - Isaccea - Măcin - Brăila. Acest drum va asigura baza necesară cererii de transport în creștere și un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

Proiectul Drum Expres Constanța – Tulcea” este prevăzut în Master Planul General de Transport al României (MPGT) și este inclus în Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/cnair-semnat-contractul-pentru-elaborarea-studiului-2

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate