Comunicate


2020-02-05

Comunicat CNAIR SA - Codul roșu de vreme rea închide circulația pe A2 București – Constanța !

Având în vedere fenomenele meteorologice deosebite din zonele aflate sub cod roșu de vreme rea s-a luat decizia închiderii circulației rutiere pe A2 între București și Constanța începând cu ora 23:15.

 

Atenționăm că în zonele aflate sub cod roșu se poate lua oricând decizia închiderii totale a circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule.

 

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe rețeaua rutieră, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

 

Precizăm că Direcțiile Regionale de Dumuri și Poduri sunt mobilizate pentru cod roșu și toate utilajele sunt pregătite pentru a acționa acolo unde este cazul, iar Dispeceratele CNAIR SA vor funcționa la capacitate maximă.

 

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/codul-ro%C8%99u-de-vreme-rea-%C3%AEnchide-circula%C8%9Bia-pe-a2

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate