Comunicate


2018-10-09

Comunicat CNAIR SA - DRDP Constanta reaminteste conducatorilor auto ca sunt in curs de executie lucrari la podurile si pasajele de pe autostrada A4

C.N.A.I.R. S.A. - D.R.D.P. Constanta reaminteste conducatorilor auto ca sunt in curs de executie lucrari la podurile si pasajele de pe autostrada A4, anuntate inca din luna august.
Astfel, pana la sfarsitul acestei saptamani se executa lucrari de reparatii ale sistemului rutier in vederea turnarii stratului de uzura final la pasajul DN39E Cumpăna peste A4, la km 16+672.  Aceste lucrari  fac parte din obiectivul "Varianta de ocolire a Municipiului Constanta"  si sunt executate de Asocierea FCC Construccion - Astaldi SpA, Antreprenor in cadrul contractului. Se lucreaza doar pe timpul zilei, incepand cu ora 9:00, incercand sa se evite ingreunarea traficului in orele de varf. Circulatia rutiera se desfasoara alternativ, pe o banda, cu semaforizare si piloti de trafic.
Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile instituite temporar, să semnalizeze din timp orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie, să sporească atenţia la volan şi să reducă viteza în zonele unde se efectuează reparaţii.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Galerie foto

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate