Comunicate


2018-11-19

Comunicat CNAIR SA - Reprezentanții CNAIR au însoțit 3 autocare cu copii în județul Covasna

Astăzi, 19.11.2018, în jurul orei 11:00, drumarii de la DRDP Iași, îmreună cu cei de la DRDP Brașov au însoțit un convoi de 3 autocare care transportau grupuri de copii pentru a se asigura că vor ajunge la destinație fără probleme.

Astfel, cele 3 autocare au fost însoțite de o echipă formată din lucrători ai DRDP Iași și DRDP Brașov pentru a putea tranzita în siguranță granița dintre județele Bacău și Covasna. Echipa CNAIR s-s asigurat că autocarele au ajuns fără incidente pâna la Târgu Secuiesc, județul Covasna, acolo unde carosabilul este curat.

Precizăm că blocajele apărute în trafic sunt cauzate frecvent de autoturisme grele neechipate corespunzător pentru condițiile actuale de trafic.

Facem apel la conducătorii auto, în special la cei de autocamioane, să nu plece la drum fără echipamentul de iarnă specific acestui sezon și să conducă prudent pentru a evita eventuale incidente în trafic care crează blocaje și îngreunează intervenția utilajelor de deszăpezire.

Frontul atmosferic afectează în prezent, în mod special, Transilvania și Moldova. În aceste condiții Direcțiile regionale ale CNAIR au început să acționeze încă de aseară pentru a menține circulația deschisă pe drumurile publice.

Direcțiile regionale ale CNAIR au acționat și astăzi în intervalul orar 05:00 – 12:00 astfel:

DRDP București - 122 autoutilaje si s-au răspândit 797 tone material antiderapant

DRDP Craiova - 80 autoutilaje si s-au răspândit 382 tone material antiderapant

DRDP Timișoara - 13 autoutilaje si s-au răspândit 47 tone material antiderapant

DRDP Cluj – 70 autoutilaje si s-au răspândit 335 tone material antiderapant

DRDP Brașov – 94 autoutilaje si s-au răspândit 804 tone material antiderapant

DRDP Iași - 152 autoutilaje si s-au răspândit 1023,3 tone material antiderapant

DRDP Constanța - 34 autoutilaje și s-au răspândit 246,5 tone material antiderapant

Imagini de la intervențiile reperezentanților CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Menționăm că frontul atmosferic se manifestă la această oră mai puternic în Transilvania și Moldova.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/reprezentan%C8%9Bii-cnair-au-%C3%AEnso%C8%9Bit-3-autocare-cu-copii

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate