Comunicate


2019-01-25

Comunicat CNAIR SA - Ridicare restricție de tonaj (7,5 tone) pe DN 3A între Lehliu și Drajna (județul Călărași)

S-a redeschis circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 3A între Lehliu și Drajna (județul Călărași).

Reamintim că ieri, 24.01.2019, în jurul orei 23:00 s-a luat măsura restricționării circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe acest sector de drum preventiv pentru evitarea eventualelor accidente și pierderilor de vieți omenești.

Precizăm că fenomenul meteorologic de ploaie înghețată este unul din cele mai periculoase fenomene prin faptul că în momentul în care atinge suprafața carosabilă îngheață instantaneu și anulează efectul materialelor antiderapante.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/ridicare-restric%C8%9Bie-de-tonaj-75-tone-pe-dn-3a-%C3%AEntre

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate