Comunicate


2018-11-29

Comunicat CNAIR SA - Ridicare restricție de tonaj pe DN 38, Agigea – Negru Vodă (Vamă)

În urma intervenției drumarilor de la DRDP Constanța, circulația rutieră pe DN 38, Agigea – Negru Vodă (Vamă),  a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicole, fără restricții de tonaj.

Reamintim că din cauza ninsorii viscolite, în cursul zilei de ieri, pe acest sector de drum, s-a instituit restricție de tonaj pentru autovehicolele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone. Măsura a fost instituită îndeosebi pentru evitarea riscului de accidente rutiere grave și crearea de blocaje în trafic de către autovehiculele de mare tonaj, cât și pentru a permite utilajelor DRDP Constanța să intervină.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR SA

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/ridicare-restric%C8%9Bie-de-tonaj-pe-dn-38-agigea-%E2%80%93-negru

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate