Comunicate


2020-02-07

Comunicat CNAIR SA - Se circulă pe întreaga lungime a Autostrăzii Soarelui !

Odată cu dechiderea circulației rutiere pe sectorul de autostradă Drajna Nouă (județul Călărași) – Fetești (județul Ialomița), km 104+000 – km 144+980, A2, București – Constanța este deschisă circulației pe întreaga lungime pentru toate categoriile de autovehicule.

 

Reamintim că din cauza codurilor roșii și portocalii de vreme rea și a ninsorii și a viscolului puternic ce a redus vizibilitatea sub 50 m, s-a luat decizia închiderii circulației rutiere pe A2, București - Constanța.

 

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe rețeaua rutieră, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

 

Precizăm că Direcțiile Regionale de Dumuri și Poduri sunt mobilizate și toate utilajele vor acționa acolo unde se impune.

 

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/se-circul%C4%83-pe-%C3%AEntreaga-lungime-autostr%C4%83zii-soarelui

 

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate