Comunicate


2021-09-17

Comunicat CNAIR SA - Serviciul de emitere rovinietă și peaj va funcționa cu intermitențe sâmbătă, 18.09.2021

CNAIR SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că, din cauza unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR ce urmează a avea loc în data de 18.09.2021 în intervalul orar 08:00-18.00emiterea rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile etarife și a peajelor prin intermediul punctelor de distribuție, aparținând Rompetrol Downstream, prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile etarife va funcționa cu intermitențe.

În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziție de către CNAIR. Informaţii cu privire la acestea se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR SA – www.cnadnr.ro, la secţiunea Produse/Servicii.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/serviciul-de-emitere-roviniet%C4%83-%C8%99i-peaj-va-func%C8%9Biona

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate