Comunicate


2019-04-19

Comunicat CNAIR SA - Traficul rutier se închide pentru aproximativ o oră și jumătate la P.T.F. Ruse pe sensul de ieșire din țară către Bulgaria

Astăzi, 19.04.2019, autorităţile bulgare vor efectua activități de punere în funcțiune a unui noi punct de control la frontieră, ceea ce necesită închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe sensul de intrare în Republica Bulgaria pentru aproximativ o oră, începând cu ora 11:00.

Astfel, CNAIR împreună cu Poliția de frontieră au luat măsura întreruperii traficului rutier începând cu ora 10:30 pe sensul de ieșire din România, în zona unde se încasează tariful de trecere a podului Giurgiu – Ruse.

Rugăm participanții la trafic să manifeste înțelegere față de situația creată și îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităților specifice, astfel încât, după ridicarea restricției, traficul să fie fluidizat cât mai rapid.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/traficul-rutier-se-%C3%AEnchide-pentru-aproximativ-o-or%C4%83

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate