Comunicate


2020-01-07

Comunicat CNAIR SA- 07.01.2020- Atentie! Rovinieta si peajul nu pot fi achizitionate prin intermediul sistemelor electronice

Atenție! Rovinieta si peajul nu pot fi achiziționate prin intermediul sistemelor electronice ( sms / www.erovinieta.ro / aplicația mobilă etarife)

 

CNAIR S.A anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că, în urma unei intervenții la sistemele informatice care au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR, începand cu data de 07.01.2020 ora 01:45, emiterea peajelor și a rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile etarife nu este posibilă.

În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor. Informaţii cu privire la punctele de lucru ale distribuitorilor autorizaţi se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR SA ( www.cnadnr.ro), la secţiunea Produse/Servicii.

De îndată ce intervenția va fi finalizata, CNAIR  va informa utilizatorii.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/aten%C8%9Bie-rovinieta-si-peajul-nu-pot-fi-achizi%C8%9Bionate

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate