Comunicate


2021-01-08

Comunicat CNAIR SA - Atenție șoferi, cod galben de ninsori!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben pentru perioada 08.01, ora 12:00 – 09.01.2021, ora 04:00, ce vizează ninsori însemnate cantitativ în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și de Curbură și local în Oltenia, nord-vestul Munteniei, precum și în sudul și sud-estul Transilvaniei.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/aten%C8%9Bie-%C8%99oferi-cod-galben-de-ninsori

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate