Comunicate


2020-08-07

Comunicat CNAIR SA- Transport agabaritic pe ruta Nădlac II PTF - Mihail Kogălniceanu

 

În perioada 07.08.2020 - 08.08.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

 

Nădlac II PTF – A1 – A11 – DN7 – Centura Arad – DN7 – A1 – Centura Sibiu – DN1 – Centura Brașov – DN1A – Centura Ploiești – DN1B – DN1D – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Mihail Kogălniceanu

 

Vehiculul transportă echipament industrial.

 

Lățimea maximă a vehiculului este 3,8 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră.

 

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

                                                                                                           

 

                                                                                                                                                                              CNAIR SA

 

 

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate