Comunicate


2023-06-13

Comunicat CNAIR - Atenție! Aplicație mobilă neautorizată pentru achiziția rovinietei!

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că aplicația mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea tarifului de utilizare (rovinietă). Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro , sau la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie .

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicații mobile neautorizate.

În același timp, subliniem faptul că, la achiziționarea unei roviniete prin intermediul aplicației Aircash, utilizatorii achită costuri suplimentare față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar prin aplicatia Aircash suma achitată este de 5 euro, din care 2 euro reprezintă taxa VOI (Vignette Online Identification)).

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/aten%C8%9Bie-aplica%C8%9Bie-mobil%C4%83-neautorizat%C4%83-pentru

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate