Comunicate


2020-04-02

Comunicat CNAIR SA - Comunicat de presă

În cursul zilei de astăzi, 02.04.2020, Directorul General al CNAIR, Mariana Ioniță, a convocat o videoconferință cu reprezentanții antreprenorilor și ai Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri, pentru a verifica stadiile proiectelor în derulare și  pentru a discuta pe marginea eventualelor probleme întâmpinate.

Directorul General a solicitat participanților să adopte un mod de lucru pentru ca problemele identificate să se rezolve în timp util, astfel încât să se respecte calendarele asumate și să nu se mai ajungă atât de ușor  la notificări de claimuri. Totodată, a amintit antreprenorilor generali, că activitatea pe șantiere trebuie  să se desfășoare cu respectarea tuturor normelor prevăzute în ordonanțele militare.  

Este important să se lucreze în continuare, și pentru asta avem nevoie de sprijinul și implicarea dumneavoastră, a constructorilor, pentru că sunteți coautori în susținerea economiei românești. De asemenea, continuarea activității pe șantiere se traduce prin dezvoltarea infrastructurii, care înseamnă, implicit, activitate și creștere economică în această perioadă de criză. Vă rog să ne sprijiniți și să nu blocați inutil activitatea de deschidere de noi șantiere. Posibilele tergiversări în instanță pot determina depășirea exercițiului financiar, si, astfel, reducerea nejustificată a frontului de lucru atât pentru noi, cât și pentru dumneavoastră, constructorii.”, a subliniat Mariana Ioniță.

În cadrul discuției a solicitat atât antreprenorilor, cât și reprezentanților CNAIR, responsabilitate și profesionalism în momentul participării la procedurile de achiziție, astfel încât perioada de evaluare și de finalizare a licitațiilor pentru viitoarele proiecte, să fie una considerabil mai scurtă.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-729

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate