Comunicate


2019-04-25

Comunicat CNAIR SA - Precizare privind lucrările de reparație de pe A2

La ora actuală pe A2 (Autostrada Soarelui) se execută lucrări de întreținere curentă pentru a permite desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță pe perioada Sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai.

Lucrările vor fi întrerupte în această noapte de la ora 24.00 și vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioadă în care vor fi ridicate parțial restricțiile de șantier, iar circulația se va desfășura pe ambele sensuri de mers, spre și dinspre litoral, între Nodurile rutiere Lehliu și Drajna.

Se vor menține însă restricții de viteză (80 km/h) pe un sector de 6 km cuprins între cele două noduri rutiere menționate mai sus.

Pe sectorul de drum în cauză reparațiile s-au desfășurat în regim de drum închis încă din data de 28 martie 2019 de către un operator privat cu utilaje și muncitori proprii.

Precizăm că operatorul economic este responsabil de respectarea legislației privind echipamentul și conduita muncitorilor în șantier.

De asemenea pe sectorul de beton al A2, cuprins între București și Fundulea, au fost efectuate lucrări de plombare pentru menținerea viabilității drumului, până când acesta va intra în lucrări de reparații capitale.

Reamintim că pe sectorul de beton al A2 ( București – Fundulea) sunt instituite restricții de viteză de 80 km/h, care vor fi menținute până la finalizarea reparațiilor capitale.

Se vor depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să nu afecteze major traficul rutier spre și dinspre litoral, în perioada sezonului estival.

http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/precizare-privind-lucr%C4%83rile-de-repara%C8%9Bie-de-pe-a2

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate