Comunicate


2020-02-06

Comunicat CNAIR SA - S-a închis circulația pe DN 31 între Cuza Vodă și Mănăstirea, județul Călărași !

Din cauza ninsorii si a viscolului puternic ce a redus vizibilitatea sub 50 m, s-a luat decizia închiderii circulației rutiere  pe DN 31 între Cuza Vodă și Mănăstirea, județul Călărași.

Atenționăm că în zonele aflate sub cod roșu se poate lua oricând decizia închiderii totale a circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule.

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe rețeaua rutieră, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că Direcțiile Regionale de Dumuri și Poduri sunt mobilizate pentru cod roșu și toate utilajele sunt pregătite pentru a acționa acolo unde este cazul.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/s-%C3%AEnchis-circula%C8%9Bia-pe-dn-31-%C3%AEntre-cuza-vod%C4%83-%C8%99i

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate