Anunturi publice


2020-04-15

ANUNT DE MEDIU referitor la PUZ – PASAJ DENIVELAT SUPERIOR DN 21 KM 105+500, LA DRAJNA

ANUNT DE MEDIU

 

DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI CONSTANTA cu sediul in judetul Constanta, mun.Constanta, str. Prelungirea Traian, FN, in calitate de titular al planului “PUZ – PASAJ DENIVELAT SUPERIOR DN 21 KM 105+500, LA DRAJNA” amplasat in jud. Calarasi, Comuna Dragalina, aduce la cunostinta autoritatilor consultate pe durata procedurii de realizare a evaluarii de mediu, cat si a publicului interesat de potentialele efecte semnificative asupra mediului ale implementarii planului mentionat, luarea de catre Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi, a deciziei de emitere a avizului de mediu necesar adoptarii acestui plan.

Factorii interesati, indeosebi publicul pot consulta informatiile de mai jos, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Calarasi www.apmcl.anpm.ro saul la sediul acesteia, din mun Calarasi, str. Sos. Chiciului, nr.2, jud. Calarasi, in intervalul orar 9-13 al fiecarei zile lucratoare:

  • Decizia A.P.M Calarasi nr.3770/14.04.2020 de emitere a Avizului de mediu necesar adoptarii planului urbanistic zonal in cauza;

 

  • proiectul de plan cu toate completarile aduse pe parcursul procedurii de realizare a evaluarii de mediu – in forma avizata de A.P.M Calarasi;

 

  • declaratia prevazuta de art.33 alin (1) lit.b) din Hotararea Guvernului nr.1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe.

 

Anuntul a fost postat pe site-ul propriu al titularului: DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI CONSTANTA si publicat in mass-media de catre titular in data de 15.04.2020.

Data actualizarii paginii: 23-08-2023

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate