Comunicate


2020-02-23

Comunicat CNAIR SA - Atenție șoferi ! Alertă de vreme rea !

Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să respecte restricțiile impuse pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi, acolo unde este cazul, având în vedere atenționările de cod portocaliu  și roșu de vreme rea emise de către Administrația Națională de Meteorologie.

Codul portocaliu valabil pentru perioada 23 februarie, ora 18:00 - 24 februarie, ora 18:00 vizează intensificări susținute ale vântului, viscol și vizibilitate redusă în  zona înaltă de munte. 

Codul roșu valabil pentru ziua de 24 februarie, în intervalul orar 02:00 - ora 18:00 vizează vânt puternic, cu viteze de peste 140...180 km/h, spulberând puternic zăpada și determinând scăderea vizibilității spre zero în Carpații Meridionali și de Curbură.

Atragem atenția conducătoriilor auto care se deplasează în această perioadă,în special în zonele montane afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/aten%C8%9Bie-%C8%99oferi-alert%C4%83-de-vreme-rea-2#/0

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate