Comunicate


2020-02-24

Comunicat CNAIR SA - S-a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție pentru Drumul Expres Buzău-Brăila

CNAIR S.A. a semnat contractul pentru „Elaborarea Studiului de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Buzău-Brăila "  cu firma Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S.A.

Contractul are o durată de 24 de luni, iar valoarea este de 16.591.031,97 Lei, fără TVA.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a elaborat și  depus în data de 19 decembrie 2018 Aplicația de Finanțare pentru proiectul "Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție pentru Drumul Expres Buzău-Brăila"  în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală.

Obiectivul general al proiectului, ca parte din reteaua TEN-T Globală este îmbunătățirea competitivității economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieții interne cu scopul de a crea condițiile pentru creșterea volumului investițiilor, promovarea transportului durabil și a coeziunii în rețeaua de drumuri europene.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/s-semnat-contractul-pentru-elaborarea-studiului-de-0

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate