Comunicate


2022-02-28

Comunicat CNAIR SA - Viscolul închide circulația rutieră pe DN3 între Cobadin și Ostrov

Circulația rutieră a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN3 între km 128+800 și km 222+960, Ostrov – Cobadin, județul Constanța, din cauza viscolului puternic ce a redus vizibilitatea spre zero.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/viscolul-%C3%AEnchide-circula%C8%9Bia-rutier%C4%83-pe-dn3-%C3%AEntre

Data actualizarii paginii: 21-06-2024

Copyright DRDPCT © - Toate drepturile rezervate